![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | جستجو | سوال و جوابها | ليست کاربران | درباره آشیانه | جستجو | پست هاي امروز | تاپیک های خوانده شده را علامت بگذار |
![]() |
|
|
LinkBack | اختيارات تاپیک | ارزشیابی تاپیک | نمايش رسم |
|
|
#17 (permalink) |
|
عضو تازه وارد
تاريخ عضويت: Jul 2008
26 بار تشکر شده در 16 پست
|
سلام دوستا id من رو add کنید فردا ساعت 8:00 عصر منتظرم می خوام یکمی با هاتون کار کنم
amin.1991@yahoo.com یه pm به این صورت برام بفرستید [sql inject ashiyane] متشکرم |
|
|
|
| از mili2 به خاطر این پست تشکر کرده اند : | VB.NET2005 (08-03-2008) |
|
|
#21 (permalink) |
|
عضو تازه وارد
|
خسته نباشی
میدونی چرا دیگه به این تاپیک سر نمیزنم. یادت هست اول تاپیک گفتم اگه حسابی کار کنی منم پایه هستم. اما اون 2تا درس رو نگاه کردم خوشم نیومد چون فقط چند تا دستور رو نوشته بودی کامل توضیح ندادی. درسته حرف من واست ارزشی نداره گفتم تا بعدآ نگی چرا نمیای. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ قلب ایران وطن ما واسه ما می زنه امروز#######میگه سر بلندی من دست توست جوون امروز![]() vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
عضو تازه وارد
|
اینم درس 4
دوست عزیز من واقعا" متاسفم ولی وقتی این هار یاد گرفتید و آزمون دادید متد priv8 و پیشرفته هم هم باهاتون کار می کنم و آموزشتون می دم چون سر اون متد ها زحمت بسیار کشیده شده نمی توانم به صورت مجانی و به همه تقدیم کنم
بلکه به افراد خاصی که این درس ها رو یاد گرفتن این متد ها رو یاد میدم http://silverhand.parsaspace.com/Sil...d/SQL/SQL4.rar Last edited by mili2 : 08-08-2008 at 08:41 PM. |
|
|
|
| از mili2 به خاطر این پست تشکر کرده اند : | CMD (08-09-2008) |
|
|
#23 (permalink) |
|
عضو انجمن
|
این بحث چه جوریه؟
نه پیشرفته. نه آماتور؟ اینجوری هیچکی سود نمیبره. کسی که بلده به دردش نمیخوره. کسی هم که آماتوره هیچی ازش سر در نمیاره.
|
|
| 2 کاربر از pooriyabahadori به خاطر این پست تشکر کرده اند : | Vahid maani (08-09-2008), x1x1 (08-09-2008) |
|
|
#24 (permalink) |
|
عضو فعال
|
![]() I share ,U share......We Learn
|
|
| از babak_666_devil به خاطر این پست تشکر کرده اند : | ERroR (08-15-2008) |
|
|
#25 (permalink) |
|
عضو انجمن
|
اینم میشه (اسمیل خنده)!!!
آقا کسی برنامه داره که ویژوآلی باشه؟؟؟ یعنی مثلا یه جدول ایجاد کنیم، اونو بهمون نشون بده! فکر کنم اینجوری میشه تزریق ها رو بی خطر انجام داد.
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
عضو تازه وارد
|
نقل قول:
PRIAMOS :MS SQL Nothing :MySQL Pangolin :MSSQL ,MYSQL ,Oracle ,... pangolin رو تو یه تاپیک توی trial گذاشتم کار باهاش خیلی ساده هست. A Special Injection Tool Last edited by x1x1 : 08-09-2008 at 01:37 PM. |
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
عضو تازه وارد
|
دوست عزیز من اعتراف می کنم نمی توانم درس غیر حضوری بدهم الان هم از مدیران میخوام که یه cf بدم و برای آماتور ها قدم به قدم چندین سایت رو ....... کنم و تا اونجوری یاد بگیرند هرکی حاضره یه تشکر بده تا بعد از قبول کردن مدیران تاریخ cf رو بگم.
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
عضو تازه وارد
|