![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | جستجو | سوال و جوابها | ليست کاربران | درباره آشیانه | جستجو | پست هاي امروز | تاپیک های خوانده شده را علامت بگذار |
![]() |
|
|
LinkBack | اختيارات تاپیک |
رتبه گيري:
|
نمايش رسم |
|
|
#1 (permalink) |
|
عضو انجمن
|
MySql Bypass 2 (Windows Edition)
سلام من الان یه برنامه نوشتم(به زبان PHP) که این برنامه رو امید جون(Sha2ow) زحمتشو قبلا کشیده بود و الان هم توی قسمت برنامه های سایته که من این برنامه رو تصحیح کردم و به صورت جدید درآوردم که قابلیت های جدید اونو میتونید در ادامه ببینید:
1. سازگاری کامل با ویندوز. 2. سازگاری با PHP 5.2.6 (خودم این برنامه رو با همین ورژن PHP نوشتم.). 3. نیاز نداشتن به نام دیتابیس (خودش دیتابیسارو پیدا میکنه و یکیشو انتخاب میکنه.). 4. اضافه شدن فیلد Host برای عملیات ریموت. 5. وارد کردن اختیاری شماره پورت (برای مواقع خاص). 6. پاک کردن table bypass پس از انجام عملیات. 7. نشان دادن ارور در صورت بروز مشکل (مانند وصل نشدن به سرور, رمز اشتباه...). 8. سورس کد user friendly تر!(کلی سورسو ادیت کردم تا خواناتر و استاندارد بشه.). اشکالات این برنامه رو بگید. امید جون اگه خواستی بزار تو همون برنامه های آشیانه من هم خوشحال میشم. MySql Bypass 2 (Windows Edition) Last edited by Sha2ow : 06-27-2008 at 06:34 PM. |
|
|
|
| 2 کاربر از TheMatrix به خاطر این پست تشکر کرده اند : | rockinwwf (07-09-2008), white_rabbit (07-26-2008) |
![]() |
| اختيارات تاپیک | |
| نمايش رسم | رتبه دادن به اين تاپیک |
|
|